CONTACT

dejavu1-logo

DEJA VU ROMANIA

Déjà Vu pentru ca natura e de cand lumea, o poveste fara de sfarsit si fara de-nceput. O poveste pe care ne-au spus-o batranii nostri, iar lor le-a fost spusa de batranii lor. La randul nostru, noi o vom spune mai departe. Caci leaganul sanatatii omului a fost dintotdeauna natura. Aerul, hrana, apa si razele soarelui ne-au tinut mereu strasnic de sanatosi, alaturandu-se acestora nenumaratele beneficii pe care le gasim sub cerul liber, in pamant, in verdeţuri, in fructe, in scoarta copacilor sau in apele limpezi.

ADRESA

Strada Trilului nr. 65 ,sector 3, Bucuresti
Romania

Contact Info

Email: vanzari@www.dejavunatural.ro
Phone: +40 736 368 300
Fax:

Comandati online sau prin telefon: +4 0736 368 300
Open panel

Inapoi la pagina anterioara

Cosita lui Rapunzel

Trebuie c-o ştiţi pe Rapunzel. Raiponce, cum i se spune in franceza, e simpaticul personaj Disney care are o poveste tare incalcita. Avea parul lung-lung-lung-lung… (ok, aţi priceput :) ) balai şi magic. Şi sa ştiţi ca de-ar fi ştiut domniţa de sapunul Déjà-Vu facut special pentru orice tip de par, cu siguranţa cu el şi-ar fi spalat bogat-ai coama. Zau aşa! Pentru ca am pus in el tot ce are nevoie un par ca sa arate sanatos, hidratat şi regenerat, ba chiar şi un strop de magie din cosiţa lui Rapunzel.

Am ales cu grija ingrediente benefice şi hranitoare pentru par şi radacina lui, dar şi pentru pielea capului (caci şi ea este la fel de importanta). Am pus muuult ulei de ricin, care se ştie ca-i foarte important, fiindu-i cunoscute proprietaţile regeneratoare şi nutritive pentru par, urzica (bunica sigur v-a zis cat e de buna), rozmarinul, care stimuleaza creşterea parului şi stopeaza caderea lui, argila verde, care reface echilibrul natural al parului absorbind excesul de ulei de la suprafaţa scalpului, purificand folicul capilar, sulf, cocos şi uleiuri esenţiale de tea tree şi ylang-ylang.

Toate acestea acţioneaza bland şi protejeaza parul, conferindu-i rezistenţa şi lasandu-l fin, stralucitor, cu un suav parfum natural (foarte placut). La primele spalari e posibil ca parul sa ramana puţin incalcit şi uşor aspru, dar asta se va remedia dupa cateva spalari, daţi-i timp firului de par sa se obişnuiasca cu ingredientele. Dupa cateva luni de folosire veţi observa vizibil cum parul se regenereaza şi respira mai uşor, nemafiind imbacsit de toate produsele cosmetice de pe piaţa.  Mai ales daca aveţi parul vopsit, „Brin de Raiponce” poate face minuni pentru firul de par greu incercat de atatea chimicale.

Este foarte bun pentru parul normal sau gras, uscat sau cu matreaţa, fiind denumit şi „şamponul solid pentru toate tipurile de par”. Aşteptaţi-va insa la ceva mai multa spuma decat in cazul şamponului şi asta datorita uleiului de ricin din compoziţie.

Citiţi aici cum trebuie folosit sapunul pentru par „Brin de Raiponce”.

Iata şi de ce am ales aceasta combinaţie de ingrediente pentru sapunul natural „Cosiţa lui Rapunzel”:

ulei de ricinUleiul de ricin se mai numeşte şi Palma Christi (Palma Domnului) şi este originar din Estul Africii şi India, fiindu-i cunoscute inca de pe vremea vechilor egipteni beneficiile pentru par şi organism. Uleiul provine din tasarea seminţelor unui copacel scund, cu flori roşii, ţepoase. Are proprietaţi antiinflamatoare, de curaţare, absorbind toxinele şi imbunataţind circulaţia sanguina. Marea parte a proprietaţilor sale terapeutice vin din concentraţia mare de acizi graşi nesaturaţi. De aceea este ideal pentru scalp (reduce inflamaţiile şi mancarimile), radacina parului şi firul in toata lungimea lui.

urzicaUrzica face din acest sapun natural un adevarat cicatrizant care stimuleaza refacerea ţesuturilor. Acţioneaza bactericid limitand sau inlaturand multiplicarea bacteriilor, fiind şi un tonic capilar care combate matreaţa. Urzica are natura proteica, avand un numar mare de amino-acizi, substanţe de natura glucidica, amine, steroli, ulei volatil, provitamina A, vitaminele B2, C şi K, acid folic, saruri de calciu, fosfaţi.

sulfSulful şi cocosul din acest sapun au rolul de a combate descuamarea scalpului cauzate de seboree, matreaţa şi alergii. Efectul este intarirea firului de par şi curaţarea in profunzime a pielii capului. Acţioneaza ca un balsam şi agent antibacterian, favorizand regenerarea parului.

argila verdeArgila verde este un derivat din roca siliciu-aluminiu. Aceasta conţine mai mult de 20 de minerale diferite, cum ar fi sarurile de siliciu, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, micronutrienţi, sodiu, multe oligoelemente (molibden, seleniu şi zinc). Argila verde este extrasa de la o adancime de 70 de metri, acest proces asigurandu-i puritatea naturala. Asupra parului acţioneaza absorbind excesul de ulei de la suprafaţa scalpului, purificand folicul capilar. Reface echilibrul natural al parului, oferindu-i un sentiment de uşurare şi prospeţime, intarind in acelaşi timp firul de par de la bulb pana la varf.

rozmarinRozmarinul in compoziţia sapunului pentru par este stimulant, purificator, revigorant, expectorant, antioxidant, antispastic, astringent, cicatrizant şi reconstructiv. Rolul sau este unul deosebit, fiindca in primul rand stimuleaza creşterea parului, stopand şi caderea lui. De asemenea, este un inamic al matreţii. Este un tonic ideal mai ales pentru pielea scalpului, stimuland radacina

tea treeTea tree este un arbore nativ din Australia, caci prefera zonele mlaştinoase. Are o scoarţa interesanta, care se decojeşte, şi nişte frunze inguste, ca nişte ace, iar florile ii sunt albe sau in nuanţe de roz. Este ideal pentru par datorita compoziţiei de terpinene, terpinolene, terpineol, cineole, phelladrene, aromadendrene, viridiflorene, carophylene. Mirosul este pregnant medicinal, cu note lemnoase.

ylang ylangFloare Ylang-ylang  este considerata „floarea florilor” şi „regina lumii parfumurilor” – ce statut frumos. Ylang-ylang este un copac tropical care creşte mai ales in Insulele Comore cunoscute şi sub denumirea de Insulele Parfumului. in Indonezia, Are flori galbene, roşii şi mov a caror parfum este deosebit de floral, dulce şi seducator (asemanator florii de iasomie). Uleiul esential Ylang-Ylang este recomandat pentru calmarea pielii sensibile şi echilibrarea secreţiei de sebum. Uleiul esenţial de ylang-ylang are o aroma senzuala, dulce şi intensa, cu un parfum optimist. Proprietaţile lui sunt: antidepresiv, afrodisiac, hipotensiv, regulator seboreic, tonifiant al pielii, echilibrant, sedativ nervos, stimulant circulator, şi este indicat pentru calmarea pielii sensibile şi echilibrarea tenului mixt.

 

Greutate 0.097 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.